вівторок, 03 лютого 2009 18:11

"Хортиця" відмовилася від горілки "Хлібодар"

"Хортиця" не виготовляє і не збирається випускати продукцію під торговою маркою "Хлібодар". Про це на прес-конференції розповіли керівники дочірнього підприємства  "Імідж Холдінг", яке виготовляє горілку "Хортиця". Недавно в недобросовісній конкуренції "Хортицю" звинувачувала інша алкогольна компанія — "Баядера", власник горілки "Хлібний Дар".

— У серпні 2008-го від товариства "Агросервіс-2000" ми отримали пропозицію разом випускати горілку "Хлібодар". Ми її розглянули і 28 грудня відмовилися. Тому всі звинувачення з боку "Баядери" — це чорний піар. Ми вважаємо, що у зв"язку із забороною реклами горілки на телебаченні, "Баядера" хоче зробити скандал, щоб розрекламувати свій бренд, — каже 33-річний Геннадій Васюков, директор із правових питань лікеро-горілчаного заводу "Хортиця".

"Агросервіс-2000" — власник торгового знаку "Хлібодар". Компанія вважає, що стала заручником війни між двома алкогольними марками.

— Ми виготовляємо хлібобулочну продукцію. Торік законно надали ліцензію на виробництво горілки під назвою "Хлібодар" заводу "Тетерів". Тепер ми потрапили в чвари між компаніями, — каже Ірина Керімова, директор із маркетингу "Агросервіс-2000".

На прес-конференцію "Хортиці" прийшли і керівники "Баядери". Із ними — приблизно 30 працівників у білих халатах. Вони вимагали пояснень — чому "Хортиця" хоче закрити їхні заводи і позбавити людей роботи.

Зараз ви читаєте новину «"Хортиця" відмовилася від горілки "Хлібодар"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі