пʼятниця, 06 листопада 2009 07:38

Хижак задушив дев"ять кролів

Дев"ять кроликів задушив невідомий звір у Алли Семенко, 24 роки, з села Кисляк Гайсинського району Вінниччини. Вона переконана, що це не пес і не лис: хижак зламав клітку.

— Тут був великий звір, — показує на кролячі клітки 5-річна Вероніка, донька Алли.

Господиня розповідає, що о другій ночі почули гавкіт. Вийшли з хати.

— Брат Андрій угледів, як шось перескочило через забор і шмигнуло з такою швидкістю, шо він його толком і не роздивився. Підійшли до кліток. Біля однієї подушені кролики були складені на землі рівненько, як під шнурок. А в іншій лежали як-небудь. Думаю, звірюга не встигла їх повитягати, бо ми вийшли. І хоч усі сліди позмивав дощ, я переконана — це не пес. Ми сім років займалися ротвейлерами. Я добре знаю їхні повадки. Собака зазвичай рве туші.

Кроликів залишили на землі до ранку. Їхні пси до тушок не підходили. Жінка вважає, причиною тому запах, залишений хижаком.

Два тижні тому у Віктора Вдовцова, 58 років, сусіда Алли, невідомий звір повідривав дубові дошки клітки й подушив п"ять кроликів, а трьох — з"їв.

— З одного я зняв шкуру і побачив на хребті знак від зубів, — каже Віктор Павлович. — І печінка зробилася дрихлою. Це дивно. Бо, коли вполюєш зайця й носиш цілий день, то всі органи лишаються цілими.

— Мені даже страшно. Торгую на базарі, о четвертій ранку йду до асфальту, аби сісти на бусик. Хтозна, може, цей монстр і на людей нападає? — додає Алла.

Мисливці хочуть після відкриття сезону на зайців упіймати  хижака.

Зараз ви читаєте новину «Хижак задушив дев"ять кролів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі