середа, 14 лютого 2007 18:14

Георгій Карлов помер за кермом маршрутки

40-річний Георгій Карлов, водій із Сімферополя, помер за кермом маршрутки "Богдан". О дев"ятій ранку авто з"їхало з дороги та врізалося в електричний стовп. Лікарі "швидкої" лише констатували смерть чоловіка. Нині з"ясовують, чому він помер.

Маршрутка їхала з вул. Гурзуфської до Маршала Жукова. У салоні було четверо пасажирів.

— Водій "фольксваґена", який їхав позаду, розповів, що маршрутка плавно з"їжджала на крайню смугу, а потім в"їхала в електростовп, — кажуть у прес-службі ДАІ Криму. — Із пасажирів постраждала лише 20-річна дівчина — вдарилася головою. У неї струс мозку.

У Державтоінспекції Криму зазначають, щоранку перед рейсом водії мають пройти медичне обстеження, а маршрутки — техогляд. Однак цього майже ніхто не робить.

— Якщо хворого водія на рейс відпустив лікар, який провів медогляд, йому загрожує кримінальна відповідальність, — зауважують у прес-службі ДАІ. — А якщо медогляду не було, за все має відповідати власник маршруту.

Зараз ви читаєте новину «Георгій Карлов помер за кермом маршрутки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі