субота, 01 грудня 2007 07:12

Футбольні фанати житимуть у готелі "Брянськ"

Готель "Брянськ" у Чернігові подав заявку на обслуговування "Євро-2012". Після цього ціни на номери зросли на 20%, але постояльців стало удвічі більше. Власник готелю компанія "Чернігівтурист" уже вклала півмільйона гривень на реконструкцію.

— Зрозуміло, що під час чемпіонату всі не зможуть поселитися в Києві. Тому будуть задіяні найближчі обласні центри — Чернігів та Житомир, — говорить гендиректор "Чернігівтуриста" Сергій Дмитренко, 69 років. — Готуємо "Брянськ" до державної сертифікації на рівень трьох зірок. Сподіваємося отримати "зірочки" до кінця наступного року.

Доба в номері люкс у "Брянську" коштує 350 грн, напівлюкс — 170. Номери без ремонту дешевші — двомісний обійдеться у 80 грн на добу, тримісний — 70.

У готелі оновили фасад. У деяких номерах замінили меблі, вікна, сантехніку. Відремонтували ресторан, перукарню й дискотеку. Відкрили філію банку. Номери ремонтуватимуть і далі.

Поступово виселять усіх квартирантів, щоб фанатам вистачило місця. Нині два з половиною поверхи п"ятиповерхової будівлі за 300 грн на місяць орендують студенти. Для тих, хто працює проживання коштує 350 грн.

Як повідомив голова Чернігівської обласної спілки архітекторів Віталій Травка, зараз у Чернігові проектується будівництво п"яти нових готелів.

Зараз ви читаєте новину «Футбольні фанати житимуть у готелі "Брянськ"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі