вівторок, 15 січня 2008 07:10

Фелікс Петросян на "тойоті" побив 10 машин

У ніч на суботу в Одесі по вул. Вільямса 17-річний Фелікс Петросян на автомобілі "Тойота Прадо" спричинив аварію 11 машин. Хлопець був за кермом п"яним.

Містом автівка їхала понад 100 км/год. Попереду їхав сріблястий "Деу Ланос", яким керував 28-річний чоловік на прізвище Рожко. Поруч сиділа 24-річна дівчина. "Тойота" вдарила "деу" так, що він відлетів у бік на "Мітцубісі Лансер". Водій "ланоса" загинув на місці пригоди. Дівчину доправили до лікарні.

— Далі все відбувалося, як у доміно: "мітцубісі" наїхав на "Тойоту Короллу", а та в свою чергу — на "Тойоту-Камрі", — розповідають у міській черговій частині ДАІ Одеси. — Від удару в "прадо" підвернулося колесо, і він вилетів на зустрічну смугу. Там він урізався в "Мітцубісі Галант", котра вдарила "жигулі", а той — "Деу Сенс". Потім "прадо" врізався ще у дві припарковані машини — БМВ-5 та вантажівку "Джак". Остання вдарила "Ауді-3".

Усього в аварії постраждало 11 машин. Дев"ять із них були припарковані вздовж тротуару. Деякі побиті так, що не підлягають ремонту.

— Машини всі дорогі — від 30 до 80 тисяч доларів. Та й "Тойота Прадо" недешева — як і його автомобільний номер 4000, — кажуть в ДАІ. — По документах машина хлопцеві не належала, він керував нею за довіреністю.

Очевидці аварії розповідають, що Фелікс Петросян вийшов із авто і кричав на всіх та матюкався.

— Коли приїхали даїшники, водій "прадо" кричав на всю вулицю, що дзвонитиме батьку, який приїде і все "розрулить", а йому все по фіг, — розповідає очевидець Юрій. — Дійсно, невдовзі приїхало дві БМВ і джип "Тойота". Але хлопця все одно запхали в "бобик".

Фелікс Петросян вчиться на третьому курсі Одеської юридичної академії.

Зараз ви читаєте новину «Фелікс Петросян на "тойоті" побив 10 машин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі