четвер, 06 березня 2008 07:07

До 8 Березня купують проліски і тюльпани у горщиках

У вінницькій мережі квіткових магазинів "Троянда" з"явилися весняні квіти в горщиках. Проліски, крокуси, тюльпани та гіацинти можна подарувати як букет, а потім висадити в землю.

Горщик із квіткою крокусу коштує 15–20 грн. До 8 березня продавці обіцяють привезти фрезії, іриси та еустоми. Продавчиня 28-річна Олена Кривенко запевняє, що торік такі квіти купували частіше, ніж зрізані. У день свята ціну на них не підвищували.

— А коли їх купувати можна, щоб не зів"яли до восьмого? — запитує молодий чоловік.

— Зараз можете купувати. Щоб квітка не розквітла, поставите її в темне місце, — радить Олена Кривенко. — Після свята можете висадити в землю разом із горщиком. Вона довго цвістиме. На зиму її краще викопувати і переносити в тепле темне місце.

Біля магазину продають проліски. Продавці запевняють, що вирощують їх у себе на клумбах. За пучок просять 5 грн, за крокуси — 8. Подейкують, що скоро на квіти треба буде мати документи.

— Як маєш клумбу з ялинками, привів інспекторів — вони тобі дозвіл напишуть, — каже 30-річна продавчиня Ілона Вовчанюк. — З ним можна йти торгувати.

Зараз ви читаєте новину «До 8 Березня купують проліски і тюльпани у горщиках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі