пʼятниця, 09 серпня 2013 00:15

Для спікера Рибака вночі зупинили потяг

Автор: фото з сайта www.life.pravda.com.ua
  Вагон-салон, який можна орендувати в Укрзалізниці. Крім конференц-залу, має комфортабельні купе для 11 пасажирів та кухню
Вагон-салон, який можна орендувати в Укрзалізниці. Крім конференц-залу, має комфортабельні купе для 11 пасажирів та кухню

— А сьодні до нас знову причеплять якогось толстопуза? Читав в інтернеті, що на вихідних спікер Рибак із нами їхав, — 26-річний Сергій у вівторок увечері простягає зім'ятий квиток провіднику потяга №97 Київ — Ковель.

Кажуть, що 4 серпня на станції Луцьк до ковельського потяга причепили додатковий вагон. На ньому не було розпізнавальних знаків, на вікнах — закриті жалюзі. У ньому їхав голова Верховної Ради Володимир Рибак, за інформацією видання "Коментарі".

Провідник, літня жінка з високою зачіскою, тихо просить пасажирів показувати паспорти.

— Хто з нами тоді їхав — тільки начальник поїзда знає. Провідникам таке не розказують, ще розпатякають, — усміхається. — Нас за всі ці балачки тепер можуть перевести кудись, наприклад, у електричках гроші збирати. Якийсь телепень щось не то побачив, а нам відгрібати. Із нами до Києва вагон не доїхав.

Нібито на станції Луцьк потяг затримався майже на 40 хв. На пероні зупинилися два автомобілі: один — із номерами ВР, а другий — міні-автобус "Мерседес", з якого переносили речі. Ліхтарі на пероні біля вагона не працювали.

— На Шепетівці його перечепили. Куди — невідомо. Міг до Криму поїхати, або в Харків, — додає провідниця. — Такі вагони на Крим кожен день майже йдуть, маєш гроші — їдь.

У прес-службі парламенту спростовують інформацію і погрожують судом тим ЗМІ, які поширили неправдиві дані.

— Рибак із п'ятниці по понеділок працює на своєму робочому місці в парламенті, — наголосили у відомстві.

Причіпний вагон є у гендиректора Укрзалізниці

Спецвагон можна замовити в Укрзалізниці за п'ять днів до відправлення потяга. Має 11 посадочних місць. Поділений на дві частини — спальне місце та конференц-зал із кухнею. У купе є двоспальне ліжко, шафа, письмовий стіл. Душова кабіна. У залі — м'який куточок, стіл із комп'ютерами та доступом до інтернету. Ціна оренди включає вартість усіх місць. Вагон-салон в один бік коштує: з Києва до Харкова 17,1 тис. грн, до Львова — 18 тис. грн, до Одеси — 19,6 тис. грн, до Москви — 39,9 тис. грн.

— Причіпний вагон є у гендиректора Укрзалізниці, — розповідає директор Полтавської філії Південної залізниці Ольга Дяченко. — Він перероблений зі спального на офіс. Спеціальних вагонів для чиновників чи інших віп-осіб залізниці немає.

Зараз ви читаєте новину «Для спікера Рибака вночі зупинили потяг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі