четвер, 09 вересня 2010 05:00

Директори шкіл виходять із "Батьківщини"

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

— Нічим не мотивують, не нарікають на тиск влади. Але пишуть заяви про вихід із партії, — каже В"ячеслав Щербушенко, 44 роки, голова Кам"янської районної організації партії "Батьківщина", що на Черкащині. — Днями вийшли директори Кам"янської музичної школи Сергій Чуприна, першої міської школи Анатолій Могилка, Тимошівської сільської — Юрій Погорілий і Ревівської сільської — Роман Поліщук.

Позаочі директори кажуть: влада натякає, що не хоче мати на керівних посадах представників опозиції.

— Що головніше, мати роботу чи бути членом партії, яка фактично відживає, втрачає довіру людей. Та й іти до влади щось просити, коли твоя партія цю ж владу критикує в усьому, якось не те, — говорить директор. Імені й прізвища просить не називати.

— Звісно, що змушують людей іти з опозиційної партії, погрожуючи звільненням, — каже голова Тальнівської районної ради, член "Батьківщини" 58-річний Валентин Янішевський. — А чому ж би вони йшли? У Тальнівському районі останнім часом тільки директорів шкіл, що вийшли з опозиційної партії — троє. Ознаки тиску очевидні.

Перший заступник голови Тальнівської райдержадміністрації 57-річний Леонід Єгоров каже, ніякого тиску не може бути:

— Комуністів свого часу німці розстрілювали, але вони не зрікалися партії. А це тільки вітер в другу сторону подув і вже повикидали квитки. Така в нас мораль. БЮТівці п"ять років керували в районі, розбудовували партію. А тільки вона відійшла від влади, так і побігли люди. І в цьому шукають винних на стороні.

Зараз ви читаєте новину «Директори шкіл виходять із "Батьківщини"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі