четвер, 05 червня 2008 07:10

Чоловіка й жінку засудили за кохання на пляжі

По два роки умовно отримали 30-річний Віталій Копилов і Світлана Сидорчук, 19 років, із Тернополя. Вони привселюдно кохалися на місцевому пляжі. Суд назвав їхні дії хуліганством.

— Це безпрецедентний випадок, — каже 32-річний Микола Самарчук із міського управління міліції. — Раніше за подібне лише штрафували й попереджали.

Віталій Копилов народився у Росії, виріс у Донецьку. До Тернополя переїхав кілька років тому, влаштувався менеджером у фірму "Імідж". Торік 24 червня познайомився у барі зі Світланою Сидорчук. Дівчина родом із райцентру Збараж, після закінчення училища працювала продавщицею на ринку.

Наступного дня Віталій побачив знайому на місцевому пляжі. Запросив до бару "Шанхай", пригостив коньяком. Опісля завітали до пивного намету "Туборґ". Сп"яніла дівчина поводилась агресивно: на одного відвідувача накричала, на другого кинулась із кулаками.

— Я зробила їй зауваження, — згадує Катерина Туаєва, яка сиділа за столиком на вулиці. — Вона вилаялася на мене, хотіла вдарити. Упала, коли я її штовхнула. Піднялась і пішла до чоловіка.

У наметі стояли кілька столиків. Відвідувачі побачили сп"янілу дівчину й поволі розійшлися. Віталій заспокоював знайому, обнімав, цілував. А потім стягнув штани, посадив на стіл, почали займатися сексом.

— Більше години люди намагалися не звертати уваги, — каже Туаєва. — Якщо робили зауваження —  бо ж діти ходять — то чули лайку у відповідь. Тоді викликали міліцію.

Патрульні попросили коханців розійтися, однак Віталій їх вилаяв. Попросив не заважати. Міліціонери одягли і занесли дівчину в машину. Наступного ранку вона нічого не пам"ятала.

Слідство тривало три місяці. Сидорчук так і не змогла пригадати того дня. Копилов визнав провину.

Світлана була заручена. За тиждень після пригоди планували одружитися. Однак наречений дізнався про Копилова й забрав заяву із РАЦСу.

Зараз ви читаєте новину «Чоловіка й жінку засудили за кохання на пляжі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі