вівторок, 14 листопада 2006 18:29

Чоловік убив вагітну коханку

У Сімферополі 25-річну жінку, яка була на сьомому місяці вагітності, забив до смерті 28-річний співмешканець. Він розізлився, бо жінка не сказала, що ВІЛ-інфікована.

Повернувшись із відрядження, чоловік не застав подругу вдома (пара жила в цивільному шлюбі. — "ГПУ"). Запідозрив, що та пішла до товаришки випити. Подався туди.

Жінки дійсно випивали. Чоловік накричав на співмешканку. Сказав, що вагітній не можна вживати спиртного. Потім вдарив по голові. Удома жінка почала скаржитися на сильний головний біль і попросила таблеток. Вирішили з"їздити до міської лікарні. Там чоловікові повідомили, що його коханка ВІЛ-інфікована. Раніше вона про хворобу не розповідала.

Дорогою додому чоловік відлупцював подругу і залишив серед ночі на вулиці.

— "Швидку", певно, викликали перехожі. У лікарню жінку доправили з численними черепно-мозковими травмами та крововиливом. Там вона і померла, — розповідають у Центрі громадських зв"язків управління міліції Криму.

Молодика знайшли через тиждень. Йому загрожує від 7 до 10 років тюрми. На ВІЛ він не хворий.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік убив вагітну коханку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі