пʼятниця, 13 листопада 2015 05:10

Чоловік три години просидів у болоті

24-річного Віктора Коротю засмоктало болото в мікрорайоні Тяжилів у Вінниці. Туди вночі 11 листопада його кинули кілька п'яних чоловіків.

Віктор Коротя живе в селі Городище Піщанського району. Приїхав до сестри Надії допомогти з ремонтом.

— Де болото, там озеро було. Вода висохла. Від нього до мого дому метрів 200, — розповідає 29-річна Надія. — Звідки брат повертався тої ночі — досі не знаю. По дорозі до нього причепилися якісь п'яні хлопці. Викрикували: "Хочеш покупатися? Зараз ми тебе скупаємо". Зав'язалася бійка. Брату заломили руки й кинули в болото.

Віктор просидів там близько 3 год. Кликав на допомогу.

— Жителі з дев'ятиповерхівки чули крики. Але думали, то якісь п'яні верещать. Викликали нас о 3.30 ночі, — розповідає рятувальник Олександр Супрун, 32 роки. — Чоловік упав на сідниці. Засмоктало так, що з болота виднілись голова, руки та коліна. Був у паніці, страшенно матюкався. Кинули йому вірьовку. Коли витягли, був у самих трусах, майці й куртці. Дуже замерз. Обмили його теплою водою, рушником витерли. Зігрівся трохи в нашій робочій одежі. Далі віддали "скорій". Чоловіка госпіталізували. До обіду вже виписали. Того ж дня він написав заяву до поліції.

Віктор Коротя працював на залізниці. Під час виборів був головою виборчої дільниці.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік три години просидів у болоті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі