четвер, 16 квітня 2009 07:17

Чоловік стрибнув із мосту

36-річний громадянин Росії Роман стрибнув із 32-метрового мосту через Дніпро в місті Кременчуці Полтавської області. Трагедія сталася у вівторок зранку.

— О шостій ранку в чергову частину подзвонив водій маршрутного таксі й повідомив, що з мосту стрибає самогубець. Коли ми приїхали на місце, то виявили вже труп. Чоловік упав на пісок за кілька метрів від води і розбився. Якби впав у воду, мав би якийсь шанс вижити, — розповідає "ГПУ" Анна Волювач із міської міліції. — Видимих тілесних ушкоджень на ньому не було. Тіло передали на розтин для встановлення причини смерті.

У загиблого при собі була сумка з особистими речами й документами.

— Він громадянин Росії, де його розшукують із 2006 року, — додає Волювач. — Стало відомо, що чоловік певний час жив на Західній Україні. Тепер з"ясовуємо, чи справді це було самогубство і як довго він перебував у Кременчуці та чим займався.

Юрій Сулаєв з обласної міліції повідомив, що російські правоохоронці розшукували Романа як одного з співучасника організованого угруповання, що займалося утягуванням дівчат у заняття проституцією. Версій про причини трагедії у міліції поки не оприлюднюють.

— Цей міст ніби притягує до себе самогубців, — веде далі Анна Волювач. — Із нього щороку до п"яти людей намагаються зістрибнути, аби звести рахунки з життям. У 2008-му на Старий новий рік загинув молодий хлопець, водій маршрутки. А восени літній чоловік погрожував здійснити суїцид. Він однорукий, однією рукою тримався за перила мосту. Казав, що посварився з сестрою за квартиру. Міліціонери його умовили, він зліз. У чергову частину часто дзвонять водії маршруток, повідомляють про підозрілих осіб на мосту. Торік навіть було, що юнак стрибнув із мосту у воду, випірнув. А коли вийшов на дорогу, то побачив міліцейський "уазик". Злякався, зупинив таксі й утік.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік стрибнув із мосту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі