вівторок, 28 грудня 2010 04:00

Чоловік і три моделі загинули в аварії вертольота

Четверо людей загинули в аварії вертольота на Дніпропетровщині 26 грудня. Він упав о 10.15 за 20 км від обласного центру, біля села Бутовичівка Солонянського району.

— Жителі говорять, що падіння не бачили. Було чути, що поблизу пролітає гелікоптер, а потім гуркіт і вибух. Село розміщене в низині, а поле, де впав вертольот, зверху. Був густий туман. Коли приїхали рятувальники, то одразу обгородили місце аварії червоною стрічкою і нікого не підпускали, — говорить Юрій Чорногор, керівник загального відділу Солонянської районної ради.

Вертоліт летів із турбази "Сан-рей" у селі Орлівщина. На борту був дніпропетровець 40-річний Вадим Власенко і три одеситки: 19-річні Катерина Ветчинкіна та Яна Бондаренко, Злата Маширова, 22 роки. Усі працювали моделями. Катерина була четвертою віце-міс "Україна-Всесвіт-2009".

Відомо, що гелікоптер французького виробництва "Газель" марки SA-341G із бортовим номером UR-MANN.

На місці трагедії працює слідча група міліції та рятувальників. З'ясовують причину катастрофи. Розглядають версію поганої видимості через сильний туман і технічну несправність гелікоптера.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік і три моделі загинули в аварії вертольота». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі