вівторок, 18 вересня 2007 07:09

Чохонелідзе перейшов із "Мілана" в "Динамо"

Учора президент київського "Динамо" Ігор Суркіс, 48 років, представив генерального директора клубу. Ним став 59-річний Резо Чохонелідзе. Із 1996 року він працював менеджером італійського "Мілана" по країнах Східної Європи.

— Трансфер Чохонелідзе був найважчим в історії клубу, — каже Суркіс. — Переговори тривали півтора року, керівництво "Мілана" не хотіло його відпускати. Угоду з Резо ми уклали на п"ять років. Віднині він матиме необмежені повноваження. Якщо завтра покладе на стіл список людей, яких треба звільнити, підпишу його не замислюючись.

Він пояснив, чому запросив саме Чохонелідзе.

— Це людина із західноєвропейським менталітетом, він працював у найсильнішому клубі Європи. Звичайно, ми мали запропонувати кращі фінансові умови, ніж у "Мілані". "Динамо" зняло для Чохонелідзе апартаменти в центрі Києва. Крім того, він матиме номер-люкс на базі в Конча-Заспі та особистого водія, — зауважує президент "Динамо".

— Мій контракт із "Міланом" спливав 2012 року, — розповідає Чохонелідзе "ГПУ". — Іти з клубу не хотів. Але київське "Динамо" теж мені небайдуже. Я хочу, щоб у ньому грали переважно українські футболісти, і команда виграла Лігу чемпіонів.

Зараз ви читаєте новину «Чохонелідзе перейшов із "Мілана" в "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі