четвер, 11 травня 2017 00:50

Четверо військових загинули за два дні

8 травня під час розвідки в зоні АТО підірвався на розтяжці 38-річний Ростислав Чипенко з Полтави. З мінно-вибуховою травмою та осколковими пораненнями ніг і голови його привезли до лікарні. Врятувати не змогли. Служив старшим сапером у 81-й бригаді ЗСУ. Поховають бійця 11 травня на Алеї героїв у Полтаві.

Того ж дня загинув 21-річний Ярослав Смолінський із села Дітківці Зборівського району Тернопільщини. Провоював трохи більше місяця. Помер через випадковий постріл товариша по службі. Був бійцем 2-ї окремої Галицької бригади Нацгвардії. Вдома лишилися батьки та сестра.

9 травня в лікарні ім. Мечникова в Дніпрі помер 26-річний Павло Савлук із села Верхньоінгульське Бобринецького району Кіровоградщини. Служив у морській піхоті. Після поранення в голову дев'ять днів пролежав у комі.

"Який День Перемоги? Коли сьогодні помер Пашка. Вибач, брате, що не вберегли. Ти назавжди залишишся в нашому серці й пам'яті світлим, молодим, із доброю усмішкою", — написав про померлого в соц­мережі "Фейсбук" волонтер 42-річний Андрій Сірак.

Також 9 травня біля села Луганського на Донеччині загинув ще один український воїн. Це сталося під час обстрілу позицій однієї з механізованих бригад, повідомили в штабі АТО.

Зараз ви читаєте новину «Четверо військових загинули за два дні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі