пʼятниця, 12 жовтня 2018 07:05

Четверо бійців загинули на фронті
3

Сергій Дронов  загинув 10 жовтня. Він підірвався на вибуховому пристрої.
Фото: WWW.FACEBOOK.COM
Юрія Фешка застрелив снайпер неподалік міста Світлодарськ Донецької області
Роман Магас ­підірвався на вибухівці ­поблизу селища Широкине Волноваського району на Донеччині 10 ­жовтня. У нього залишилися дружина і двоє дітей

Четверо українських військових загинули на Донбасі 10 жовтня. 20-річний Сергій Дронов та 26-річний Роман Магас підірвалися на мінно-вибуховому пристрої. Смертельне поранення отримав 24-річний Юрій Фешко. Особу четвертого загиблого станом на ранок 11 жовтня встановити не вдалося.

Дронов та Магас служили у 128-й гірсько-штурмовій бригаді. Підірвалися в районі селища Широкине на Донеччині. Юрій Фешко загинув від кулі снайпера на Світлодарській дузі.

Роман Магас родом із села Баня Лисовицька Стрийського району на Львівщині. Залишилася дружина з двома дітьми. Сергій Дронов з райцентру Чигирин Черкаської області. Вдома залишилися батьки.

Юрій Фешко народився в селі Оленівка Магдалинівського району Дніпропетровської області. Служив командиром бойової машини піхоти у 72-й бригаді імені Чорних Запорожців з грудня 2016-го. У попередній ротації воював у районі Авдіївки. ­Залишилися батьки.

— За добу зафіксували 28 обстрілів українських позицій. Поранено трьох українських захисників, — каже 33-річна Вікторія Данильчук зі штабу операції Об'єднаних сил. — Протягом доби 6 окупантів знищили та 10 поранили.

Зараз ви читаєте новину «Четверо бійців загинули на фронті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі