вівторок, 13 грудня 2011 00:45

Вболівальники "Карпат" розгорнули величезний плакат

Автор: фото: Павло Паламарчук
 

Величезний плакат розгорнули на стадіоні "Арена Львів" 10 грудня вболівальники "Карпат" на матчі проти київського "Динамо". На ньому зображена Діва Марія, по боках —  герб "Карпат" та напис "Євро-2012". Він майже повністю накрив перший ярус північної трибуни. Далі його на руках пустили колом по арені. Через кілька метрів полотно перекрутилося, але його далі пересували трибунами. Коли повернулося до фан-сектора "Карпат", київські ультраси запалили димові шашки. Густий дим від них опустився на поле стадіону. Арбітр зупинив матч на 15 хв.

— Загальна площа плаката — 2200 квадратних метрів, — розповідає заступник громадської організації "Завжди вірні" Михайло Мірка, 28 років. — До останнього матчу "Карпат" у цьому році хотіли зробити їм якийсь подарунок. Було багато варіантів. Вибрали з банером. Він без матюків, не ображає нікого. Навпаки, дає духовний захист. Точну його ширину і довжину назвати не можу, бо не знаю. Роботи з пошиття та розфарбовування тривали цілий тиждень у нашому офісі. Шили фани, розфарбовували теж наші.

Скручений у рулон банер до арени підвозили автомобілем. На стадіон його вносили 30 уболівальників.

Зараз ви читаєте новину «Вболівальники "Карпат" розгорнули величезний плакат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі