пʼятниця, 12 жовтня 2012 05:00

Блохіну заборонили літати до кінця року

— Покращення стану здоров'я Олега Володимировича відчувається щодня, — каже 43-річний Михайло Радуцький, директор клініки "Борис". — Не виключено, що на початку наступного тижня він буде вдома. Але ми забороняємо йому літати до Нового року.

Тиждень тому головного тренера київського "Динамо" Олега Блохіна госпіталізували з гіпертонічним кризом. У суботу його прооперували — видалили тромб із лівої сонної артерії. Тренер швидко одужує, але коли зможе повернутися до роботи, невідомо.

24 жовтня "Динамо" проведе один із вирішальних матчів Ліги чемпіонів проти "Порту". Гра відбудеться на виїзді — Блохін до Португалії не полетить через рішення лікарів. Вирушати на авто на 3915 км — малоймовірно. Це може стати проблемою для київського клубу, де багато що залежить від нинішнього головного тренера.

Навряд лікарі змінять рішення. Блохіну 5 листопада виповниться 60 років. У такому віці після операції із загрозою інсульту польоти протипоказані. Є трагічний приклад Лобановського — гіпертоніка зі стажем. 10 років тому Валерій Васильович полетів до Запоріжжя, де стався інсульт.

Останній виїзний матч року "Динамо" проведе 4 грудня у хорватському Загребі. Ситуація оптимістичніша — 1459 км Блохін може подолати на авто.

Зараз ви читаєте новину «Блохіну заборонили літати до кінця року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі