середа, 11 лютого 2009 18:17

Бізнесмена Олега Грузіна вбили двома пострілами

В Ужгороді розстріляли бізнесмена Олега Грузіна, 39 років. Чоловіка вбили двома пострілами в голову.

Убивство сталося 5 лютого ввечері. О 19.00 Олег Грузін разом із товаришем під"їхали на джипі "Тойота Лендкрузер" до п"ятиповерхівки на вул. 8-го Березня. Водій узяв речі й зайшов у під"їзд будинку, а Грузін залишився чекати на передньому пасажирському сидінні. До авта підбіг чоловік, відчинив двері й двічі вистрелив бізнесмену в голову.

— Наш онук чув глухі стуки, — каже жителька п"ятиповерхівки Валентина Логойда. — Після того почувся тупіт утікаючої людини.

Тіло вбитого помітила перехожа. Перелякана жінка викликала міліцію з приміщення жіночої консультації. Міліціонери знайшли під ногами вбитого іноземний пістолет із глушником і три гільзи.

Олег Грузін володів автозаправною станцією та рестораном "Сармат" на вул. Минайській. Дружина вбитого Наталія Грузіна — депутат Ужгородської міської ради. Вона вважає, що чоловіка застрелили через бізнес. Конкретніше причину не називає. Міліціонери розшукують убивцю. У покійного лишилися син Ігор і донька Марина.

Зараз ви читаєте новину «Бізнесмена Олега Грузіна вбили двома пострілами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі