вівторок, 04 липня 2017 06:40

Бійці АТО знищили російський танк

Російські найманці не змогли зайняти нові позиції в "сірій зоні" поблизу села Кам'янка на Донеччині 30 червня. Про це повідомив речник АТО Антон Миронович.

"Противник, зазнавши чималих втрат у живій силі та техніці, відійшов на вихідні позиції. Сили АТО повністю контролюють ситуацію на цій ділянці. Під вечір бойовики активізувалися в західному передмісті Донецька. Інтенсивно обстрілювали наші опорні пункти на підступах до Красногорівки та Мар'їнки. Використовували майже весь спектр забороненого озброєння. Декілька боєприпасів влучили в житлові квартали Мар'їнки. Попередньо, ніхто з мешканців не постраждав.

Під мінометний вогонь противника ввечері 30 червня також потрапили опорні пункти ЗСУ поблизу Широкиного та Водяного.

Українські військові, які тримають шахту "Бутівка" під Авдіївкою на Донеччині, знищили російський танк "Білий орел" — модернізований Т-72. Про це розповів офіцер 72-ї бригади ЗСУ на позивний "Базальт". Командує обороною "Бутівки".

— На танках, думаю, регулярники з РФ. Таку дорогу машину, як "Білий орел", не дали б цим душманам із ДНР. Вийшов танк, почав розбирати мої позиції. Ми його затиснули в певне місце, — каже офіцер. — Накрили з дозволених Мінськом автоматичних гранатометів. Із російської техніки випустили понад 300 гранат. Танк вийшов із заправленими баками. Ми зняли з нього динамічний захист із гранатометами. Запалили баки — він загорівся, — сказав "Базальт".

Зараз ви читаєте новину «Бійці АТО знищили російський танк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі