пʼятниця, 11 січня 2008 07:08

Батьки трійні отримали 4-кімнатну квартиру

25-річні Ірина та Олег Левчуки з Рівного, в яких минулої зими народилося троє дівчаток, переїдуть до нової оселі.

Помешкання їм подарувала міська влада. З бюджету виділили 350 тис. грн.

— Ми чекали на обіцяну квартиру майже рік. Чиновники постійно переносили купівлю з різних причин. Уже майже зневірилися, аж тут сюрприз, — радіє Ірина. — Новосілля святкувати ще зарано, бо документи на квартиру досі не отримали.

Квартира Левчуків розташована на восьмому поверсі в новобудові поблизу Луцького кільця в районі Ювілейний. У помешканні є лише вікна і двері. Проведене опалення. Ремонт подружжя робитиме за власні кошти.

— Поки що там порожньо, треба все облаштовувати. Меблі купимо, а до висоти нам не звикати. Нині мешкаємо у двокімнатці на дев"ятому поверсі, — каже Ірина Левчук. — Із нами живуть батьки чоловіка, вони теж доглядають дівчаток. Місця, звичайно, замало.

Три доньки — Інна, Тетяна й Даринка — народилися торік 25 січня. Родина отримала в подарунок пральну машину, ліжечка та три візочки. Нині дівчатка вже ходять. Окрім трьох доньок, Левчуки виховують 4-річного сина Юрія.

Зараз ви читаєте новину «Батьки трійні отримали 4-кімнатну квартиру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі