вівторок, 19 вересня 2006 18:50

Байкери зустрілися в Житомирі

Автор: фото: журнал ”МотоДрайв”
  Деякі мотоциклісти приїхали на зліт ”Байк-шоу-2006” у Житомирі із родинами
Деякі мотоциклісти приїхали на зліт ”Байк-шоу-2006” у Житомирі із родинами

Міжнародний зліт мотоциклістів "Байк-шоу-2006" відбувся на вихідних у селі Зарічани неподалік Житомира. З"їхалося 350 байкерів із Ужгорода, Вінниці, Луцька, Києва, Одеси, Хмельницької області, а також Росії та Польщі. Змагалися між собою на швидкість, відвідали дитячий будинок, музей космонавтики.

— Минулого року ми вперше організували зліт. Усім тоді дуже сподобалося, особливо природа. Тому цього разу теж поприїжджали, — розповідає президент житомирського клубу байкерів "Сталевий дракон" Юрій Буртовський, 28 років. — Хочемо познайомити байкерів одне з одним. Тому мотоцикли після швидкісної їзди загнали на стоянку, а далі пили пиво, танцювали на дискотеці. Слухали виступи житомирських рок-гуртів.

Байкери побували в дитячому будинку "Сонечко" в селі Дениші, що в Житомирському районі. Сиротам подарували іграшки та фрукти. Відвідали Житомирський музей космонавтики імені С.П. Корольова.

— Не обійшлося без казусів. Киянка Ніна на своєму мотоциклі поїхала до Зарічан не об"їзною дорогою, а через Житомир, — розповідає Буртовський. — На вулиці Великій Бердичівській потрапила в аварію. Водій "жигулів" відчинив дверцята, у які вдарилася дівчина. Ніна забила коліно, пошкодила мотоцикл. Її відвезли до травмпункту, а потім вона приєдналася до всіх.

За словами Буртовського, відтепер зльоти будуть традиційними. Кожного третього тижня вересня всіх охочих чекатимуть у Житомирі.

Зараз ви читаєте новину «Байкери зустрілися в Житомирі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі