середа, 13 вересня 2006 17:42

Байкери вчитимуть міліціонерів їздити на мотоциклах

Члени байкерського клубу "Ангели" у Дніпропетровську безплатно навчатимуть працівників Державтоінспекції вправно їздити на мотоциклах. Днями міліціонери отримали нові транспортні засоби і тепер освоюють їх.

— Ми активно співпрацюємо з байкерами, — розповіли "ГПУ" в прес-службі управління МВС у Дніпропетровській області. — Склали навіть три напрями спільної діяльності.

16 вересня в Дніпропетровську пройде ІХ Міжнародне байк-шоу. До міста приїде близько трьох сотень байкерів з України, Росії, Білорусії, Молдови, Польщі та Німеччини. Вони їздитимуть містом і спілкуватимуться з дніпропетровцями. Увечері байкери покажуть свою майстерність на мотоциклах різних марок.

В Україні перші байкерські клуби зареєстрували 1996 року. Нині шанувальники екстремальної їзди на мотоциклах збираються в Києві, Харкові, Донецьку, Запоріжжі. Найближчим часом вони планують створити Асоціацію байкерів.

Зараз ви читаєте новину «Байкери вчитимуть міліціонерів їздити на мотоциклах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі