середа, 09 квітня 2008 07:11

Бабуся Марія Костраба шукає онуку

Бабуся Марія Костраба шукає онуку

65-річна Марія Костраба з міста Берегове на Закарпатті заявила в міліцію, що 20 років тому після пологів її доньці підмінили дитину. Про це розповіла провидиця.

— Коли ми перевірили викладені у заяві факти, виявилося, що дівчинка, яку нібито підмінили, народилася 1988 року, на жаль, психічно нездоровою, — говорить Федір Литинець із відділу кримінальної міліції у справах дітей Берегівського райвідділу. — Тому їй призначили другу групу інвалідності. Після досягнення повноліття спеціальна комісія обстежила дівчину й перевела на третю групу. Це обурило бабусю, бо внучці зменшили пенсію. Не домігшись відновлення попередньої групи скаргами, жінка звернулася за порадою до провидиці.

Ворожка розказала Кострабі, що її онуку підмінили у пологовому будинку. Тоді разом із донькою Марії народжувала дружина військового. Її дитина вислизнула з рук медсестри і вдарилася голівкою об підлогу. Лікарі вирішили замінити немовля на інше, здорове.

— Знайти докази, що підтвердили б припущення Костраби, навряд чи вдасться, — каже Федір Литинець. — Тому, швидше за все, кримінальної справи не порушуватимуть.

Зараз ви читаєте новину «Бабуся Марія Костраба шукає онуку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі