пʼятниця, 10 жовтня 2008 07:06

Баба з онукою ніч блукали в лісі

6 жовтня житель селища Олександрівка на Кіровоградщині машиною зібрався до лісу за село Розумівка по гриби. Було 11.00. Сусідка Лідія Дубина, 62 роки, із 5-річною онукою Кариною напросилися в попутники.

Зупинившись на околиці лісу, сусід попередив Лідію Сергіївну, що не варто далеко відходити від машини, бо можна заблукати. Жінка не знала місцевості. О третій дня чоловік помітив, що жінка перестала відгукуватися. Години зо три пробував її відшукати. Коли почало темніти, поїхав до райцентру за допомогою.

В Олександрівці повідомив про зникнення пенсіонерки та дитини до міліції та пожежно-рятувальної служби.

До пошуків грибників залучили 36 рятувальників та 17 працівників міліції. До лісу відбула також кінологічна бригада із двома собаками. У селі їх зустріли голова Розумівської сільради 42-річний Микола Христинко та з десяток жителів, які добре знають місцевість. Гуртом вирушили на пошуки.

— До ранку прочісували ліс, але безрезультатно, — розповідає Микола Христинко. — Тут понад 2 тисячі гектарів лісу. Дійшли до села Кримки й пішли назад. О шостій ранку повернулися до Розумівки. Виявилося, що бабуся з онукою щойно вийшли з лісу до крайньої хати. Вони ніч блукали, лише під ранок побачили село.

Попри те, що Лідія Сергіївна та Карина були стомлені, спати не лягли. Жінка не випускала з рук мішка, на чверть заповненого грибами. Із ним ходила всю ніч.

Зараз ви читаєте новину «Баба з онукою ніч блукали в лісі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі