четвер, 25 листопада 2010 00:30

Автобус перекинувся через причеп трактора

Близько 18.00 у понеділок біля села Хмелівка Теребовлянського району Тернопільщини перекинувся рейсовий автобус "Івано-Франківськ — Луцьк". У салоні були 15 пасажирів.

— Аварія сталася через причеп трактора, який селянин залишив на проїжджій частині. У нього закінчилося пальне, і він пішов до села по солярку. А в темну пору доби, та ще й із туманом, цього причепа без катафотів не було видно. У той момент до Тернополя їхала вантажівка "Рено Преміум". Водій фури побачив причеп за кілька метрів. Виїхав на зустрічну і боком зачепив автобус. Той з'їхав у кювет і ліг на бік, — розповідає Микола Лецкалюк із обласної Державтоінспекції.

Двох пасажирів одразу забрали до Бучацької районної лікарні. У 79-річного чоловіка був струс мозку, а в 5-річного хлопчика — забій лівого плеча й садна. Решта пасажирів відбулися синцями.

— Добре, що не сталося лобового зіткнення. Тоді могли б сидіння відірватися, травми були би значно серйозніші, — каже Микола Володимирович.

Біля села Низинне Сакського району Криму 21 листопада перекинувся автобус із 36 пасажирами. 42-річний водій утратив керування. Бус виїхав на зустрічну смугу, розірвав металевий трос на узбіччі й скотився у кювет. Шофер був здоровий, тверезий, дорога суха, видимість — нормальна. Вісім пасажирів дістали переломи, 11 — забої. Попередньо інспектори говорять, у машині розірвався корінний лист передньої лівої ресори.

Зараз ви читаєте новину «Автобус перекинувся через причеп трактора». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі