четвер, 04 травня 2006 18:22

Анні Ніколь Сміт дозволили судитися

Автор: фото: REUTERS/Fred Prouser
  Анна Ніколь Сміт на прем’єрі комедійного фільму ”Дістати коротуна-2” в Голлівуді
Анна Ніколь Сміт на прем’єрі комедійного фільму ”Дістати коротуна-2” в Голлівуді

Вже одинадцятий рік 38-річна американська акторка і модель "Плейбоя" Анна Ніколь Сміт судиться за спадок свого покійного чоловіка, мультимільйонера Говарда Маршалла II, із його молодшим сином.

Днями Сміт святкувала невеличку перемогу в цій боротьбі: Вищий суд США  постановив, що вона має право претендувати на гроші та що федеральний суд штату Каліфорнія може почати розгляд справи. Попередня ж постанова суду в Техасі була цілком протилежною.

Анна Ніколь Сміт вийшла заміж за 89-річного Говарда Маршалла II 12 років тому, коли їй було 26. Вони познайомились у стриптиз-барі, де Сміт тоді працювала. Друзі мільйонера подейкували, що він по вуха закоханий у нову дружину.

Проте техаський нафтовий магнат помер через 14 місяців після весілля і не згадав дружину в заповіті. Сміт запевняє, що він усно пообіцяв їй половину своїх статків. Відразу після його смерті вдова почала судитися за свою частину із $1,5 мільярда з молодшим сином Маршалла Пірсом.

67-літній Пірс стверджує, що Анна Ніколь вийшла заміж за його батька виключно через гроші. Вона ж переконує, що це була любов.

У дитинстві Вікі Лінн (справжнє ім"я Анни Ніколь Сміт) разом із сім"єю переїхала жити в маленьке містечко в Техасі. Незабаром батько їх залишив, і дівчинка почала працювати офіціанткою в ресторані. У 17 років вона вийшла заміж, народила дитину, а через рік розлучилася. Самостійно виховуючи сина, працювала на низькооплачуваних роботах. Потім Анна Ніколь знялася для "Плейбоя" і зіграла у кількох голлівудських фільмах, продовжуючи танцювати у стриптиз-барі.

Зараз ви читаєте новину «Анні Ніколь Сміт дозволили судитися ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі