вівторок, 05 червня 2007 07:10

Ані Лорак знялася в рекламі про пташиний грип

У п"ятницю, 1 червня, на телебаченні з"явилася нова реклама. У ролику Ані Лорак, 28 років, розповідає про пташиний грип і як від нього вберегтися.

Співачка приєдналася до кампанії захисту дітей від цієї недуги. Програму розпочав Дитячий Фонд ООН (ЮНІСЕФ).

— Коли мені подзвонили й запросили до участі, я одразу погодилася. Адже проблема дійсно існує, — каже Лорак. — Реклама вийшла добра. Думаю, вона й дорослих зацікавить.

У ролику співачка робить із дітьми оріґамі й розповідає, як перелітні птахи знайомляться зі свійськими. Каже, що вони можуть переносити серйозну хворобу. Тому, щоб не підчепити недугу, гратися з птахами не треба. Особливо коли вони хворі. Про такі випадки відразу потрібно розповідати батькам чи вчителям.

До рекламної кампанії приєднається ведуча програми "Картата Потата", що на "Інтері", Даша Малахова. Вона покаже господиням, як правильно готувати курятину.

Пташиний грип в Україні вперше зафіксували 3 грудня 2005 року. Його виявили в Совєтському, Джанкойському та Нижньогірському районах Криму. Тоді спалили близько 200 тис. інфікованих птахів. Ніхто з людей не заразився.

Із 2003 року у світі від пташиного грипу померло близько 100 осіб. Переважно це діти з азіатських країн. Там кампанію, як уберегтися від вірусу, презентує актор Джекі Чан.

Зараз ви читаєте новину «Ані Лорак знялася в рекламі про пташиний грип». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі