четвер, 22 листопада 2007 07:00

Андрій Данилко тиждень був у лікарні

Автор: фото: Євген КОЛЕСНИК
  Андрій Данилко в образі Вєрки Сердючки носить 3-кілограмові груди і ходить на 10-сантиметрових підборах. Його шапка у вигляді зірки, в якій він виступав під час Євробачення, важила шість кілограмів
Андрій Данилко в образі Вєрки Сердючки носить 3-кілограмові груди і ходить на 10-сантиметрових підборах. Його шапка у вигляді зірки, в якій він виступав під час Євробачення, важила шість кілограмів

У понеділок, 12 листопада, артиста Андрія Данилка, 34 роки, який виступає в образі Вєрки Сердючки, доправили в один із приватних медичних центрів Києва. Співак відчув сильний біль у спині. Пізніше в нього запаморочилася голова.

— Ми самі поїхали в приватну клініку. "Швидку" не викликали, — розповідає "ГПУ" Ігор Клінков, менеджер Данилка. — Андрій потерпав від болю у спині. Вирішили, що треба пройти повне обстеження. Виявили ще й проблеми з тиском.

У клініці Андрієві вкололи знеболювальне. Потім на каталці відвезли на обстеження. Поставили діагноз — защемлення спинного нерва.

Лікар артиста Софія Устьянцева вважає, що Данилко не слідкує за здоров"ям.

— У нього великі навантаження. Вони не проходять безслідно, — каже медик.

Лікарі заборонили Данилкові летіти до Москви 21 листопада на сольний концерт Філіпа Кіркорова. Той дає його на честь 25-річчя своєї творчої діяльності.

— Андрію потрібен спокій, — впевнений Ігор Клінков. — Його організм виснажений усіма цими концертами. Але він полетить і виступить на концерті Кіркорова. Вони разом виконають пісню "Переполох".

Поставили діагноз — защемлення спинного нерва

Продюсер співака Юрій Нікітін відмовився говорити на цю тему.

Режисер Алан Бадоєв, 26 років, знімав останній кліп Вєрки Сердючки на пісню "Кісс пліз".

— У кадрі Данилко поводив себе добре, — розповідає Бадоєв. — Був бадьорим. Але враховуючи всі ті навантаження, що він переносить, немає нічого дивного, що Андрій опинився у лікарні.

Хвороба спини турбує артиста не перший рік. Спочатку лікувався таблетками. Потім йому кололи знеболювальне. Улітку 2007-го на приватній вечірці в російському місті Краснодар Андрій знепритомнів. Через 40-градусну спеку в нього різко знизився тиск. Співак закінчив виступ, а за лаштунками впав на руки своїх помічників.

Зле Андрію стало і на цьогорічних Таврійських іграх. Після виступу в прямому ефірі на одному з каналів у нього  запаморочилася голова. Йому подали стілець. А після виступу вивели зі студії попід руки.

Вєрка Сердючка носить 3-кілограмові груди і ходить на 10-сантиметрових підборах. Шапка у вигляді зірки, в якій Данилко виступав під час Євробачення, важила 6 кг.

— Ходьба на каблуках може призвести до проблем зі суглобами колінних чашок та гомілкостопом, — каже лікар однієї зі столичних клінік Михайло Лаврушин, 59 років. — А через вагу головного убору може утворитися хребетна грижа.

Зараз ви читаєте новину «Андрій Данилко тиждень був у лікарні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі