пʼятниця, 05 лютого 2016 06:10

Анатолій Гаркавенко підірвався на міні

1 лютого на столичному Хрещатику прощалися із загиб­лим 25-річним Анатолієм ­Гаркавенком на позивний "Морячок". Сапер підрозділу ОУН 93-ї бригади ЗСУ загинув 30 cічня неподалік шахти "Бутівка" під Донецьком.

Попрощатися прийшли близько 20 осіб. Авто з написом "Вантаж 200" привезло дві труни. Приїхала наречена загиблого — колишня журналістка, а нині боєць 93-ї бригади Валерія Бурлакова.

Анатолій Гаркавенко родом з Івано-Франківщини. Воював у лавах "Правого сектора", ОУН, 93-ї окремої механізованої ­бригади.

— Він підірвався на міні, відірвало ноги. Як сказали лікарі, внутрішні органи розірвалися від вибуху, — каже Валерія Бурлакова. — Я була на іншому боці шахти, коли це сталося. Вибуху не чула. Потім уже ска­зали. За день до цього ми посварилися, але за годину помирилися. Я написала повідомлення, що не можу без нього. Те, що випадково вдалося встигнути сказати це — добре. Хоч щось добре. Другого хлопчика у Славуту на Хмельниччину завозимо. Йому півчерепа знесло. Потрапив під обстріл у Зайцевому.

2 лютого з бійцем прощалися в Івано-Франківську. Поховали його в рідному селі Делятин.

Зараз ви читаєте новину «Анатолій Гаркавенко підірвався на міні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі