вівторок, 25 вересня 2018 05:45

"Агроекспо" потрапила у ТОП-10 найбільших виставок Європи

 

Найбільша в Україні виставка "Агроекспо" відбудеться 26–29 вересня в Кропивницькому за адресою вул. Мурманська, 8. За п'ять років площа заходу збільшилася в чотири рази. Він перетворився в найяскравішу подію для сільгоспвиробників.

— Кожна аграрна виставка дає користь для економіки країни. Але не кожну таку подію можна вважати рушієм економіки в загальнонаціональному масштабі, — каже Ольга Трофімцева, заступник міністра аграрної політики та продовольства України з питань євроінтеграції. — І саме "Агроекспо" по праву може претендувати на такий серйозний статус. Коли експоненти займають площу в 125 тисяч квадратних метрів, коли захід уже потрапив до ТОП-10 найбільших виставок Європи, авторитет події недооцінити просто не можна. І річ не тільки в рейтингах. Тут багато людей і техніки, тут більше можливостей і шансів на успішні перемовини, і нарешті, більший вибір.
Розташування виставки в географічному центрі України робить її рівнонаближеною й доступною для відвідування з більшості регіонів. У програмі заплановані експозиції вітчизняних і закордонних брендів у павільйоні й на відкритих майданчиках. Техніка та технології демонструватимуться в польових умовах. Для бізнесменів передбачені бізнес-форуми, семінари та консультації фахівців. Також у рамках події пройде традиційний "Покровський ярмарок".

Зараз ви читаєте новину «"Агроекспо" потрапила у ТОП-10 найбільших виставок Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі