четвер, 05 травня 2011 00:00

14 дітей отруїлися дорогою із Запоріжжя до Львова

У середу, 4 травня, о 16.00 зі Львівської обласної інфекційної лікарні виписали 14 школярів із Запоріжжя. Діти віком 15–17 років потрапили в лікарню 30 квітня з гострою кишковою інфекцією. Усі вони — вихованці Запорізької єврейської гімназії. До Львова приїхали на семінар "Коріння".

— Діти поступили до нас із різними симптомами. У когось болів живіт, була підвищена температура, пронос. Зараз із ними все гаразд. Інфекцію локалізовано, — каже завідувач третього відділення лікарні Софія Кащевська, 29 років.

Група добиралася потягом до Києва, а звідти автобусом до Львова. Їли переважно у транспорті. Також обідали в Рівненській синагозі.

— Діти точно отруїлися не в нашому місті, — розповідає головний санітарний лікар Львова Раїса Потицька, 59 років. — Коли 29 квітня поселялися в готель "Львів", уже тоді погано почувалися. Дехто блював. Працівники готелю викликали лікарів. Чим спричинено отруєння, встановити не можемо. У дорозі вони їли йогурти, молоко зі злаками, смажену рибу й курку.

Зараз ви читаєте новину «14 дітей отруїлися дорогою із Запоріжжя до Львова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі