середа, 11 листопада 2009 07:41

10 дівчат бігали Майданом у марлевих ліфчиках і трусиках

9 листопада столичним майданом Незалежності 10 дівчат бігають у білизні, пошитій із ватно-марлевих пов"язок. Температура +7°С. Жіноча організація "Фемен" проводить антистрес-акцію "Демарлезація", аби підбадьорити киян під час епідемії.

— Дівчата, звідки ви втекли? — запитує киянин 64-річний Максим Руденко. Він у рукавицях і шапці-вушанці. На обличчі товста марлева пов"язка.

— Діду, скидайте її. Будемо цілуватися, — пропонує 21-річна Катерина. — Не боїтеся грипу? Крім нього, на світі є й гірші біди.

Вона у чорних лакованих чоботах на високих підборах. Знімає чорного плаща. Залишається у марлевих бюстгальтері й трусиках-бікіні. Крокує Майданом у бік вул. Хрещатик.

— Дурні дівки. Сраки померзнуть, як вони дітей будуть родити? — обурюється Максим Григорович. — Коли почався грип, я день їздив по аптеках. Просив, щоб хоч марлі кусок хтось продав. Дружина з неї пошила чотири маски. Дві відправили бандероллю сину і невістці у Львів.

До нього підбігає Анна Шиян, 22 роки. Розстібає сірого плаща, показує груди, обмотані марлею.

— Коли чоловік бачить гарне жіноче тіло, перестає думати про грип. Хай би влада краще вирішувала проблему проституції та дитячої порнографії. Минулого тижня підходить до мене турок біля метро Льва Толстого і каже: "Наташа, поєхалі со мной, развлєчьомся". Я дала йому ляпаса. А він: "Мне говорили, что в Украине девушки дают на каждом шагу". Мало їм наших повій у Стамбулі.

Дурні дівки. Сраки померзнуть, як вони дітей будуть родити?

На мобільний телефон Анну знімає італієць Фабіо Лоренсо, 43 роки. В Україну прилетів на ділові переговори. Він виготовляє і постачає оливкову олію. На екскурсію майданом Незалежності його запросив гід Андрій Смілянський, 29 років.

— Фабіо каже, що так багато роздітих дівчат бачив лише на карнавалі в столиці Бразилії й на пляжах Куби, — перекладає з італійської. — У них в Італії свинячий грип був у березні. Тоді ціни на респіратори підняли до 5 євро, а зараз опустили до 3. В Україну приїздить учетверте.

— Наша організація бореться з проституцією, — пояснює йому англійською Анна, 19 років. — Нам не подобається, що іноземці приїжджають у Київ, знімають бідних дівчат і збиткуються з них.

Фабіо каже, що ніколи не знімав дівчину.

— Хоча пропонували. Коли жив у готелі "Реддісон", таксист, який віз із ресторану, казав, що за 50 доларів може знайти повію на ніч. Хвалився, що в нього найдешевші у Києві. Дорогих, за 300 доларів, не пропонував. Я одружений. У мене двоє дітей. Я католик. Зраджувати дружину не можу, хоч дівчата у вас дуже гарні. Улітку в Київ приїжджав мій друг Роман. Він психолог. Зняв дівчину на годину за 150 доларів. Привів її в номер. Вона почала роздягатися, а він попросив її просто поговорити. Дівчина запанікувала. Думала, він маніяк. Розповіла, що торгує собою, аби заробити гроші на операцію меншій сестрі. Роман її пожалів, дав 1000 доларів. Коли вийшов із номера, хлопець-консьєрж сказав, що в дівчини немає ніякої сестри.

Лідерка "Фемену" Анна Гуцол тримає рожевий прапор організації. Вона у теплій куртці. Руки ховає в рукави.

— Все, девочки, хватит. Сворачиваемся, — наказує. — Зараз напоїмо дівчат гарячим чаєм і повеземо в баню паритися.

"Феменка" дозволила Андрієві Новицькому торкнутися своїх грудей

Киянин Андрій Новицький, 24 роки, цілує в щоку дівчину в чорному капелюсі, бюстгальтері й трусиках із марлі. Просить дозволу торкнутися її грудей.

— Якби моя дівчина знала, чим я зараз займаюся, певно, побила б мене. Це ж треба, щоб дівчата зимою голі плясали на Майдані. Я на їхні акції ходжу весь час. То у фонтанах з ними купався, то багнюкою мене обмазували. Одне не можу зрозуміти: дєвочки боряться проти сексуального рабства, а бігають голяка. Це, мабуть, такі нові піар-технології.

Зараз ви читаєте новину «10 дівчат бігали Майданом у марлевих ліфчиках і трусиках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі