пʼятниця, 29 квітня 2016 05:00

10 годин чоловіка витягали з трясовини

Десять годин рятувальники витягали киянина 30-річного Антона з озера Гарячка у Дарницькому районі. Чоловік застряв у болоті 25 квітня близько 21:00.

— Те озеро давно перетворилося на болото. Місцями підсохло. Люди протоптали стежку. Антон часто ходив нею до гаражів. Цього разу застряв. Намагався вибратися самостійно, але його все дужче затягувало, — розповідає командир комунальної аварійно-­рятувальної служби 54-річний Олег Грибанов. — Столичні "надзвичайники" приїхали, коли Антон уже по пояс був у намулі. Обклали його гілками, щоб підійти. Обв'язали мотузкою, аби не втонув. Півночі з ним промучилися. Викликали нас.

Витягували екскаватором. Наділи спеціальну рятувальну систему. І потроху тягнули, піднімаючи ковша. Одразу передали виснаженого чоловіка медикам.

У моїй практиці це другий випадок, коли виймаємо людину з трясовини. Чотири роки тому в Святошині витягували чоловіка з обмілілого озера. Зазвичай доводиться визволяти людей із ям, траншей і криниць.

Зараз ви читаєте новину «10 годин чоловіка витягали з трясовини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі