четвер, 18 жовтня 2018 11:21

Зимові курорти: де відпочиватимуть українці

Зимові курорти: де відпочиватимуть українці
Зимові курорти: де відпочиватимуть українці Фото з відкритих джерел

Туристичні агентства збільшили кількість рейсів до Єгипта та знизили ціни. Українці вдвічі частіше подорожують до країн ЄС.

"Минулоріч туроператори вивезли закордон 3 млн туристів. За нашими оцінками, цьогоріч туристичний ринок виросте приблизно на 20-30%", — розповідає Liga.net президент Української Асоціації туристичних агентств Антон Рудич.

Туроператори також прогнозують, що більшість українців цієї зими подорожуватимуть до Єгипту. Місцеві курорти пропонують дешевші ціни на відпочинок через відсутність росіян і наплив туристів із Великобританії та ЄС.

Директор мережі турагентств "Поїхали з нами" Олег Кулик розповів, що відпочинок на двох у Єгипті коштуватиме $700-800 за тиждень.

"Через безвізовий режим на 50% більше українців минулоріч подорожувало автобусними турами країнами ЄС. Із них 95% туристів обирали дешеві тури за 100-150 євро. За ці гроші вони могли одразу побачити декілька країн", — сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 тисяч гривень за ніч - чим дорогі польські курорти притягують українців

10-денні екзотичні курорти вдвох у Домінікані, Таїланді або Шрі-Ланці коштуватимуть від $1600 до $2600.

Значно менше українців цієї зими поїдуть на гірськолижні курорти закордон. За тижневу подорож в австрійські Альпи вдвох доведеться заплатити 2000 євро. Вдвічі менше коштуватимуть курорти в Польщі, Словаччині та Болгарії.

Gazeta.ua пропонує познайомитись із непублікованими раніше світлинами Єгипту початку ХХ ст. На них зображена столиця Каїр та іноземні туристи, які прогулюються вуличками міста.

Зараз ви читаєте новину «Зимові курорти: де відпочиватимуть українці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі