вівторок, 14 липня 2020 10:45

Українці зацікавились подорожами до Росії

Українці зацікавились подорожами до Росії
Росія займає третє місце серед країн, які цікаві українським туристам. Фото: pixabay

Багато українців цікавляться можливістю подорожі влітку до Російської Федерації.

На 1-му місці серед напрямів, які користуються попитом серед українців, є Албанія, повідомив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба.

"На третє місце вийшла Росія, чомусь дуже багато громадян цікавляться можливістю подорожі до Російської Федерації влітку", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали країни, де українці можуть відпочити цьогоріч

За його словами, на 2-му місці Туреччина. Країна популярна серед туристів, і українці продовжують туди їздити на відпочинок. На 4-му і 5-му місці за кількістю запитів опинилися Польща та Німеччина відповідно.

"З курйозних фактів - у нас на одинадцятому місці за популярністю в рейтингу знаходиться Україна. Курйозність в тому, що це єдина країна на карті, яку ми розробили, щодо якої інформація з об'єктивних причин не розміщується, оскільки наш сайт про інші країни", - додав міністр.

Список країн "червоної зони" оновило Міністерство охорони здоров'я. До списку небезпечних потрапила Болгарія. Загалом в списку "червоної зони" 61 країна.

Зараз ви читаєте новину «Українці зацікавились подорожами до Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі