вівторок, 07 липня 2020 11:54

Назвали країни, де українці можуть відпочити цьогоріч

Назвали країни, де українці можуть відпочити цьогоріч
Серед українців популярні туристичні напрямки. Фото: pixabay.com

В умовах пандемії для українців кордони відкрили 23 країни. Щоправда, частина з них вимагає оформлення візи.

"Найпопулярніші напрямки - Туреччина, Сербія, Албанія, Північна Македонія, Чорногорія, Білорусь, Велика Британія, США, Мексика, Єгипет, Туніс, Республіка Корея", - заявив міністр закордонних справ Дмитро Кулеба під час онлайн-брифінгу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Одеські пляжі стали небезпечними для відпочинку

За його словами, масового попиту серед українців немає на поїздки до Іраку, Ірану, Афганістану, Південного Судану, Єфіопії, Сомалі, Кенії, Замбії, Танзанії, Бурунді, Сейшельських островів.

"Варто перевіряти інформацію про можливості в'їзду до іншої країни, перш ніж купувати квиток для подорожі", - наголосив міністр.

Карантин в Україні запровадили з 12 березня. Закрили заклади торгівлі, крім продуктових магазинів, аптек, автозаправок і банків. Призупинили роботу метрополітенів, міжміське й міжобласне автомобільне, залізничне сполучення. З 28 березня Україна повністю закрила кордон для регулярного авіаційного сполучення. Внутрішнє пасажирське авіасполучення поновилося 5 червня. З 15 червня - міжнародне авіасполучення. Адаптивний карантин продовжили до 31 липня.

Зараз ви читаєте новину «Назвали країни, де українці можуть відпочити цьогоріч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі