вівторок, 28 липня 2020 16:08

Україна оновила списки країн червоної зони: де знову небезпечно

Україна оновила списки країн червоної зони: де знову небезпечно
Спрощені умови в'їзду українців у Болгарію діяли лише два тижні. Фото: https://unsplash.com

Україна розширила перелік країн червоної зони через несприятливу ситуацію з коронавірусом. До цього списку повернулися популярні серед українців Албанія, Болгарія і Румунія.

У липні Кабінет міністрів України збільшив показник захворюваності для країн, які визначаються як держави з поширенням Covid-19. Його збільшили до 55 випадків на 100 тис. населення. Станом на 27 липня, "червоний список" України розширено до близько 60 країн. Про це йдеться в повідомленні Міністерства охорони здоров'я України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Болгарія вимагатиме від українців результату негативного тесту на коронавірус

У списку залишаються США, Ізраїль, Чорногорія, Молдова, Росія, Португалія і Франція. Крім того, порівняно з редакцією списку від 16 липня до нього знову повернулися Албанія, Болгарія і Румунія. У "зеленому списку" залишаються Єгипет, Нідерланди, Чехія, Греція, Польща, Хорватія і низка інших країн.

Після прибуття з країн червоної зони необхідно проходити обсервацію або здавати тести на коронавірус.

З 30 липня Болгарія вимагатиме від українців результату негативного лабораторного тесту на коронавірус. Уряд Болгарії знову змінив правила в'їзду для громадян з різних країн.

Зараз ви читаєте новину «Україна оновила списки країн червоної зони: де знову небезпечно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі