понеділок, 15 квітня 2013 14:45

У Східницю їдуть на Великдень

У Східницю їдуть на Великдень

Адміністрація готелю "Київська Русь-Східниця" на великодні свята пропонує справжній сімейний відпочинок. Гості можуть освятити пасхальний кошик, скуштувати святкове меню. Свято організували для всієї родини. Для дітей підготували конкурси, вікторини, активні ігри на свіжому повітрі та майстер-класи.

Чотиризірковий лікувально-оздоровчий комплекс "Київська Русь-Східниця" розташований у курортному селищі Східниця, на Львівщині. Будівля готелю зручно розміщена між схилами Карпат, поряд - сосновий ліс. Від центру селища автомобілем добиратись сюди 500 метрів.

"У Східницю їздимо всією сім'єю останні 7 років поспіль, - розповідає киянка 32-річна Маргарита Солодуха. - Буваємо в різні пори року. Взимку там гори вкриті сліпучо-білим снігом. Влітку гуляємо по лісу, збираємо соковиті ягоди, ходимо на рибалку, гріємося на сонечку. Восени ходимо в ліс по гриби. Навесні там особливо гарно: бруньки на деревах, свіже весняне повітря, перші теплі промені. Діти катаються на велосипедах та верхи на конях. Після затяжної зими якраз те, що треба для відновлення сил і духу. А водичка і процедури оздоровлюють організм".

Головне, за словами Маргарити вдало поселитись на курорті.

"В Східниці багато пансіонатів, готелів та приватних садиб, - продовжує жінка. - Найкраще поселятись там, де все включено, де є власний бювет мінеральних вод. Джерела у селищі розкидані по всій території і доводиться тричі на день намотувати кілометри. За хорошої погоди можна і пройтися, але іноді, особливо, вранці хочеться довше поспати, тоді краще попити води у приміщенні готелю чи пансіонату. Також добре, коли в одній будівлі є медичний центр. Тоді не треба після процедур одразу виходити на вулицю, так можна застудитись. Ну і, звісно, мають бути комфортабельні номери та смачна кухня. Тому ми вже втретє обираємо готель "Київська Русь-Східниця"".

Лікувально-оздоровчий комплекс "Київська Русь-Східниця" містить 59 вишуканих, комфортабельних номерів. Усі оснащені супутниковим телебаченням, телевізором, міні-сейфом. Є міні-бар, кондиціонер, телефон та можливість підключення до інтернету через Wi-Fi.

Напередодні Великодня на проживання в апартаментах діє знижка 30%. При виїзді, усі особам старше 55 років надається дисконтна картка Gold з 10% знижки на усі наступні заїзди. Також вони зможуть отримати санаторно-курортне лікування, харчуватися по системі "замовне меню" та скористатися послугами трансферу, тобто при потребі їх зустрінуть і проведуть. До 1 травня для гостей також діє знижка 20 % на путівку "Все включено". У вартість путівки входить повний пансіон: триразове харчування та пакет медичного обслуговування.

У готелі функціонує бювет, в якому можна набрати мінеральної води з шести джерел. Висококваліфіковані лікарі і сучасне медичне обладнання дозволяють проводити широкий спектр процедур. Є власна лабораторія крові, кабінет тайського масажу і східної медицини, соляна кімната. Відпочивальникам пропонують озоно- і озокеритотерапія, лікування п'явками, вуглекислими та скипидарними ваннами, лікувальний масаж, усі види душів. До кожного відвідувача застосовують індивідуальний підхід з врахуванням усіх показів та протипоказів. Консультація лікарів безкоштовна. Також гості можуть відвідати салон краси, тренажерний зал, басейн з джакузі, фінську, інфрачервону сауну. Можна посидіти на літній терасі чи сходити в кінотеатр.

Детальнішу інформацію про лікувально-оздоровчий комплекс "Київська Русь-Східниця" можна дізнатися на сайті або за телефонами: (03248)48901, (095)4143344, (067)6568955.

Адреса готелю: Львівська обл, смт. Східниця, вул. Шевченка, 2а.

Зараз ви читаєте новину «У Східницю їдуть на Великдень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі