понеділок, 26 серпня 2024 11:29

Назвали найкомфортніше місто Європи для піших прогулянок. Хто очолив рейтинг

Назвали найкомфортніше місто Європи для піших прогулянок. Хто очолив рейтинг
Флоренція – найкраще місто для пішого туризму Фото: pinterest

Найкомфортнішим містом Європи для пішого туризму визнали італійську Флоренцію. Це місто вирізняється неймовірною архітектурою, культурою та затишком.

Всі головні локації можна за 10-15 хвилин, пише express.

На другому місці - Венеція. На третьому - Рига, столиця Латвії.

Італія - одна з найпопулярніших країн світу серед туристів. Тим часом Флоренція - одна з її найбільших скарбів. Місто є колискою Ренесансу. Саме воно подарувало світу да Вінчі, Мікеланджело, Данте та інших видатних світових митців.

Флоренція - місцевий центр, дуже комфортний для мандрівників: всі найвідоміші пам'ятки розташовані дуже близько. Зокрема, мовиться про:

міст Понте Веккьо;

Палаццо Веккьо;

Галерею Уффіці;

Площу Синьорії;

Санта-Марія-дель-Фйоре.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сім країн, де чайові можуть бути образою

Цікаво, що на друге місце у рейтингу потрапило також італійське місто - Венеція. Зауважують, що обійти всі найголовніші локації міста можна за 10–12 хвилин. Зокрема, мовиться про міст Ріальто, площу Сан-Марко, міст Зітхань.

На третьому місці - Рига, столиця Латвії. На четвертому - грецькі Афіни. На п'ятому - Гамбург, Німеччина.

У данській столиці Копенгаген туристів будуть нагороджувати безкоштовними напоями, їжею та розвагами, якщо вони будуть проявляти під час подорожі "екологічну відповідальність".

Данська столиця, що посідає третє місце в рейтингу найстійкіших міст світу, має намір рішуче пропагувати екологічно чисту поведінку серед понад 12 мільйонів гостей, які ночують у Копенгагені щороку.

Зараз ви читаєте новину «Назвали найкомфортніше місто Європи для піших прогулянок. Хто очолив рейтинг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі