вівторок, 15 квітня 2008 15:06

На травневі свята турфірми підняли ціни

— У перших числах квітня почала обдзвонювати туристичні агентства. Вирішили з чоловіком на травневі свята поїхати в Єгипет, — розповідає киянка Світлана Богуш, 31 рік. — В агенціях "Сам" та "Тез Турі" мені сказали, що поїздки на початок травня давно розкуплено.

Ще в кількох агенціях Світлані запропонували тижневий тур у чотиризірковому готелі — від $750. У несвяткові дні така поїздка коштує від $500. Високу ціну менеджери пояснюють напливом туристів.

— Так, на новорічні та травневі свята ціни зростають майже в півтора разу, — зазначає Ганна Дроздовська, менеджер турагенства "Експрестур". — Агенції намагаються додатково заробити в цей період. Після свят ціни зазвичай падають, хоч і не набагато.

За словами Дроздовської, тури в Туреччину не дешевшатимуть — у перших числах травня у країні починається сезон. Єгипет коштуватиме менше лише на літо.

— Іноземці літом не їдуть у Єгипет — там спекотно і немає чим дихати, — пояснює Ганна Дроздовська.

Володимир Грицюк, 28 років, менеджер турфірми "Марафон" додає, що екскурсійні тури Європою на початку травня також подорожчали на 30–40%. Після свят ціни повернуться на своє місце.

Зараз ви читаєте новину «На травневі свята турфірми підняли ціни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі