четвер, 03 грудня 2009 20:18

На Миколая ресторани подешевшають удвічі

19 та 20 грудня львівські готелі, ресторани, кнайпи, туристичні компанії, розважальні комплекси влаштовують акцію "Вихідні у Львові за півціни".

Так мерія міста та ресторатори планують залучити туристів, яких поменшало після епідемії грипу.

— Ми не перевірятимемо паспорти, знижками можуть скористатися й місцеві, — каже заступник голови Гільдії рестораторів Львова Вардкес Арзуманян, 46 років. — За період карантину ми втратили 70–80 відсотків прибутків. Але головна причина акції — не збитки, а свято Миколая. Його відзначають переважно на Заході України, хочемо поділитися традицією з гостями міста. Акцію плануємо зробити щорічною.

50-відсоткові знижки будуть не на усі страви. Ресторани готують окреме меню. У "Кентаврі", зокрема, дешевше продаватимуть кондитерські вироби власного виробництва.

У готелі "Вінтаж", у центрі Львова, одномісний номер можна буде винайняти за 375 грн, двомісний — за 475. Номер-"люкс" коштуватиме 775 грн замість 1550.

Список закладів, які надаватимуть знижки, за кілька днів до Миколая можна буде подивитися на сайтах: www.lviv.ua, www.visitlviv.net, www.cultureandtourist.lviv.ua, www.city-adm.lviv.ua. Також туристам та городянам роздаватимуть листівки з переліком закладів, що роблять знижку.

Зараз ви читаєте новину «На Миколая ресторани подешевшають удвічі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі