пʼятниця, 14 травня 2010 08:48

Екстремальний відпочинок коштує 700 гривень

— Чоловіки віддають перевагу активному відпочинку, — каже керівник пейнтбольного клубу "Психів груп" Юрій Стрілець, 30 років. — Замовляють пейнтбольні майданчики. У Львові це розвалини будинків на околиці міста або парки. У нас є кілька сценаріїв гри — "Звільнення заручників", "Супровід віп-персони", "Стінка на стінку".

Пейнтбол — це військово-спортивна гра. У ній можна постріляти один в одного кульками з фарбою. У клубі дають в оренду екіпірування за 50 грн, іще 40 треба заплатити за 200 набоїв. Їх вистачає на 3–4 год. гри.

Туристична агенція "Альтан" пропонує дводенний екстремальний тур на вихідні "Мілітарі вікенд" за 700 грн з особи.

— У селі Труханів у Сколівському районі все організовано у військовому стилі. Ночувати в наметах, зранку — зарядка, вдень змагання — подолання смуги перешкод, перегони на квадроциклах, — розповідає консультант Ольга. — Увечері польова баня, нічна дискотека біля вогнища.

Туристам пропонують і "Рафтинг вікенд" — подорож гірськими річками та інші активні забави: сплав річкою Стрий на спортивних катамаранах, стрільба з лука, сумо, водний волейбол. Починається у селі Нижнє Синьовидне Сколівського району. Коштує 650 грн.

Зараз ви читаєте новину «Екстремальний відпочинок коштує 700 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі