пʼятниця, 11 червня 2010 08:29

До Світлани Лободи приставили персонального слугу

Автор: фото з сайта www.tabloid.pravda.com.ua
  Співачка Світлана Лобода відпочивала на острові Маврикій. Коли виходила з води, персональний слуга подавав їй рушник
Співачка Світлана Лобода відпочивала на острові Маврикій. Коли виходила з води, персональний слуга подавав їй рушник

Співачка 27-річна Світлана Лобода тиждень відпочивала на острові вулканічного походження Маврикій, що в Індійському океані.

Летіла туди 15 год. із пересадкою у німецькому Франкфурті-на-Майні. Прямого рейсу з України немає.

— Переліт на Маврикій через Європу коштує від 1100 доларів, — розповідає у гримерці столичного розважального центру "Арена". — Візу оформляють після прибуття. Дійсна вона 15 днів. Потрібно мати із собою зворотний квиток та запрошення приймаючої сторони або туристичний ваучер. Я жила у найдорожчому п"ятизірковому готелі острова з приватним пляжем, спа-центром і тенісними кортами. Мала персонального слугу. Він відкривав двері, встановлював парасольку, подавав рушник, коли я виходила з води. Розвісив мої  речі у день приїзду і упакував їх у валізу, коли від"їжджала. Щодня заправляв постіль і готував ванну. На острові майже немає дешевих готелів. У тризіркових такий сервіс, як у турецьких п"ятизіркових.

Удень співачка займалася йогою на пляжі. Уночі купалася в океані й пила маврикійський ром. У ресторані на першому поверсі готелю слухала живий джаз і балади.

— Уперше спробувала чорний цукор з очерету. Він солодкувато-терпкий. Місцева кухня — суміш індійської, французької й англійської. У ресторанах готелів практикують шведський стіл. Коронною стравою є "салат мільйонера". Його готують із серцевини пальми і копченого філе блакитного марліна.

Світлана не привезла з Маврикія жодного подарунка.

У київському туристичному агентстві "Туртесс" кажуть, що звідти заборонено везти місцеву валюту. Аби прихопити із собою черепашок, корали, опудала черепах і вироби із їх панцира, потрібні дозволи. У країну не ввозять овочів і фруктів, м"ясних продуктів, спорядження для підводного полювання.

Зараз ви читаєте новину «До Світлани Лободи приставили персонального слугу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі