вівторок, 03 квітня 2007 15:54

Британці назвали п"ять найкращих місць для полювання

Британська газета "Індепендент" опублікувала п"ять найкращих курортів для полювання та відпочинку.

Перше місце в рейтингу посів мисливський курорт "Ол Лентілле" в Кенії, на східному узбережжі Африки. Деякі вілли побудовані в сучасному стилі, інші складені з соломи. Найчастіше тут полюють на леопардів та смугастих гієн. Ціна номера на три ночі — $1920 з особи.

На віллі "Луанґва" у Замбії збудовані спостережні вишки, з яких можна стежити за слонами та жирафами. Вілла складається з чотирьох спалень і загальної кімнати з великим мармуровим столом. Тиждень проживання, включаючи переїзд і всі зручності, обійдеться мисливцеві в $11 250.

Третій з найкращих — приватний табір "Волведенс" у пустелі в Намібії. Туди люблять їздити молодята. За тиждень проживання і дорогу треба заплатити $2323.

Найдорожче обійдеться відпочинок у будинку Фінди Ґетті. Приватний мисливський заказник розташований на 3,5 тис. акрів у Південній Африці. Тиждень проживання зі страхуванням життя мисливця коштує $29 925.

Щоб пожити в хатках колоніальних часів і пополювати, "Індепендент" радить з"їздити на віллу "Сасаква" в Танзанії. За тиждень треба викласти $6229.

Зараз ви читаєте новину «Британці назвали п"ять найкращих місць для полювання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі