вівторок, 03 червня 2008 15:18

Тури за програмою "Фортуна" удвічі дешевші

Столичні турфірми пропонують пільгові поїздки до Туреччини і Єгипту за програмою "Фортуна".

— Людина платить тільки за категорію готелю — три, чотири або п"ять зірок, а переліт отримує в подарунок, — розповідає Тетяна Базикіна, 30 років, менеджер столичної турфірми "Роза вітрів". — Однак ми не кажемо назви готелю, в якому житиме турист. Пільгові путівки маємо, якщо напередодні вильоту хтось від них відмовляється і зривається тур. Щоб не платити простій, знижуємо ціну.

Готель, де мешкатимуть туристи, визначає тамтешнє відділення турфірми.

— Це як купувати кота в мішку, — усміхається киянин Євген Буйнов, 34 роки. — Та коли купував такий тур до Туреччини, передивився каталог туроператора і побачив, що поганих готелів немає, тому не хвилювався.

За двотижневий відпочинок на двох у 5-зірковому готелі міста Кемер чоловік заплатив $700 замість $1700.

— Друзі, які давно їздять по "Фортуні", розказували нам, що потрапляли в прекрасні готелі, про які й мріяти не могли. Тут не вгадаєш, — завершує Євген.

Киянка Олексадра Безкровна, 28 років, купила тур до Туреччини за програмою "Фортуна" весною. Двотижневий відпочинок обійшовся у $560.

— Заселили нас з подругою у пафосний готель, на території якого велися ремонтні роботи, хоч офіційно відпочинковий сезон уже був відкритим, — розказує жінка. — Коли ми кинули есемеску столичному відділенню турфірми і розказали про недоліки, нам запропонували вимагати переселення в інший готель. Однак ми вирішили не втрачати цілого дня відпочинку. Залишилися на місці.

На території готелю, в якому зупинилася Безкровна, добудовували басейн і дитячий майданчик.

— Перший номер, у який нас заселили, не прибрали, — згадує жінка. — на підлозі ванної кімнати я побачила корозію від води. Килимок в деяких місцях не був прибитим. Попросили інший номер.

Під вікном іншого номера фарбували двері, тож неприємний запах наповнював кімнату, щойно відчиняли балкон. Кияни поскаржилися адміністраторові готелю. Він наказав припинити роботи.

— Нам не пощастило, що потрапили на початок сезону, враження від відпочинку були трохи зіпсовані, — каже жінка.

Зараз ви читаєте новину « Тури за програмою "Фортуна" удвічі дешевші ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі