середа, 16 травня 2012 15:27

Зірковий півзахисник "Бешикташа" майже перейшов до "Дніпра" - ЗМІ

Зірковий півзахисник "Бешикташа" майже перейшов до "Дніпра" - ЗМІ
Сімао Саброза переїде до Дніпропетровська? Фото: besiktask.org

Дніпропетровський "Дніпро" з настанням періоду міжсезоння почав активно шукати на трансферному ринку футболістів, які могли б підсилити клуб.

За повідомленнями турецьких ЗМІ, однією з трансферних цілей керівництва дніпропетровської команди є зірковий виконавець "Бешикташа" Сімао Саброза.

Турецький клуб має намір розлучитися з Саброзою для того, щоб розвантажити зарплатну відомість - в даний час стамбульська команда платить зірковому португальцеві близько 2,5 млн євро в рік.

Повідомляється, що скаути "Дніпра" були присутні на одному з матчів чемпіонату Туреччини, подивившись у справі 32-річного вінгера збірної Португалії.

Сімао Саброза виступає за "Бешикташ" з 2011-го року, куди перейшов з мадридського "Атлетіко", і за цей час провів в складі "орлів" 44 матчі, забивши 8 голів. Також на рахунку півзахисника 85 матчів і 22 голи за збірну Португалії.

Зараз ви читаєте новину «Зірковий півзахисник "Бешикташа" майже перейшов до "Дніпра" - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі