середа, 18 травня 2016 16:32

"Зозуля і Ротань самі підставилися. У федерації не було вибору" - Федорчук

"Зозуля і Ротань самі підставилися. У федерації не було вибору" - Федорчук
Олег Федорчук. Фото: ukrfootball.com.ua

Колишній тренер "Полтави" Олег Федорчук прокоментував піврічну дискваліфікацію гравців "Дніпра" Руслана Ротаня та Романа Зозулі.

"Це перший такий прецедент у нашому футболі. Були дискваліфікації за допінг, за зміну прізвища, а за рукоприкладство – вперше. Гадаю, якби не бійка Ярмоленка, Кучера та Степаненка нічого би подібного не сталося. У федерації не було вибору. Якби вона прийняла м'яке рішення, то сама себе помножила би на нуль. Хлопці самі підставилися. Тепер немає на кого нарікати. Мене найбільше здивувала поведінка Зозулі. Він був не на полі, в гущі подій, а сидів на трибуні. В хокеї, коли б'ються двоє, ніхто не втручається. А якщо хтось кидається битися третій, то його штрафують набагато більше, ніж тих двох".

Яке покарання має отримати Роман Зозуля?

Федорчук задоволений, що дискваліфікація не поширюється на матчі збірної.

"Не думаю, що Ротань у його нинішньому стані здатен серйозно допомогти збірній. Зозуля – інша справа. Але є безліч прикладів, коли сильні команди не брали на Кубки світу чи Європи своїх провідних гравців. Зараз французи відмовилися від послуг Бензема. Раніше до збірної не брали зіркового Кантона. І нічого, якось пережили."

Нагадаємо, що після кубкового матчу із "Зорею" роман Зозуля вдарив арбітра ногою. Пізніше те саме зробив і Руслан Ротань.

Зараз ви читаєте новину «"Зозуля і Ротань самі підставилися. У федерації не було вибору" - Федорчук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі