понеділок, 12 березня 2012 15:02

"Зоря" забила після стандарту, а ми — після рикошету" - Кучук

"Зоря" забила після стандарту, а ми — після рикошету" - Кучук

Наставник київського "Арсенала" Леонід Кучук прокоментував нічию у матчі з луганською "Зорею". Зустріч на стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського закінчилася з рахунком 1:1.

"Ми не радіємо завойованому очку. Наш суперник дуже щільно зіграв в обороні. Практично всі футболісти "Зорі" діяли у відборі і намагалися провести атаки. Ми пропустили гол після стандарту. На такому слизькому полі могло трапитися все що завгодно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Арсенал" уник поразки в матчі з "Зорею"

Так вийшло, що "Зоря" забила після стандарту, а ми — після рикошету. Гра була дуже агресивною. Ми намагалися грати саме так і дуже хотіли виграти. Якщо подивитися на такі показники як володіння м'ячем та виграні єдиноборства, то я думаю, що ми перевершили суперника. Але цього мало. Потрібно намагатися створювати моменти і реалізовувати їх.

У першому таймі у команд був один момент, коли Ідахор пройшов нашого захисника. Більше можливостей для взяття воріт не було. Більшу частину часу ми володіли перевагою, проводили дуже багато позиційних атак, але цього мало. Ще потрібно розуміти, що гра йде не у кутку поля, треба віддавати швидші передачі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Алієв приніс "Динамо" перемогу в матчі-відкритті "Олімпійського"

Ми провели цікаву атаку і коли Максим Шацьких вийшов на ударну позицію, то чомусь не став бити. Атаки повинні бути швидкими, їх потрібно не зупиняти, а швидко розвивати. Якщо ти зупинив атаку, це те саме, що зупинити вантажівку, яку потім треба зрушити з місця," - сказав Кучук в ефірі телеканалу "2+2".

"Арсенал" займає шосте місце з 31 очком. "Зоря" розмістилася на 14-у рядку турнірної таблиці. У луганчан 16 очок.

У наступному турі "каноніри" зіграють з "Таврією". "Зоря" поміряється силами з "Кривбасом".

Зараз ви читаєте новину «"Зоря" забила після стандарту, а ми — після рикошету" - Кучук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі