субота, 13 березня 2021 10:08

Зіркова дружина легенди "Реала" оголосила про розлучення

Зіркова дружина легенди "Реала" оголосила про розлучення
Сара й Ікер захворіли одночасно в травні 2019 року. Фото: instagram.com

Колишній голкіпер мадридського "Реала" і збірної Іспанії Ікер Касільяс розлучився з дружиною, журналісткою Сарою Карбонеро. Про розставанні дівчина повідомила в своєму "інстаграмі".

"Ми з Ікером дуже пишаємося тією родиною, яку ми побудували, і тим, що змогли розділити любов, яка наповнювала нас щастям всі ці роки спільного життя.

Сьогодні наша любов піде різними, але досить близькими шляхами. У нас залишиться чудовий спільний обов'язок - бути відданими батьками, як ми це робили досі. Це зважене і продумане рішення, яке ми приймаємо за взаємною згодою. Повага, прихильність і дружба залишаться назавжди.

Нашим пріоритетом є любов і прихильність, щоб розділити благополуччя й освіту наших дітей і захистити їх, щоби вони росли в стабільному й здоровому середовищі.

Цими словами ми просимо поважати нашу конфіденційність під час змін. Це будуть єдині публічні слова, які ми скажемо в сьогоденні і майбутньому. Велика подяка за ваше розуміння", - написала Карбонеро.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В юності Ікер Касільяс забув про мільйон доларів

Колишні чоловік і дружина мали великі проблеми зі здоров'ям. У лютому Сару Карбонеро госпіталізували з рецидивом раку, а в травні 2019 Ікера Касільяса госпіталізували після інфаркту, який трапився в на тренуванні його останньої команди - "Порту". Раніше Ікер і Сара заявляли про взаємну підтримку один одного.

Зараз ви читаєте новину «Зіркова дружина легенди "Реала" оголосила про розлучення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі